Llistat de plats que es poden combinar seguint les propostes de sopars de cada mes :
Hamburguesa a la planxa, llom arrebossat, empanada de carn, “Flamenquines” de carn i pernil, croquetes de pollastre, salsitxes fregides de porc o pollastre.
Filet de lluç al vapor o al forn, rap a la planxa, croquetes de peix, lluç arrebossat, filets de llenguado fregits...
Truita de pernil, truita de formatge, remenat d’ou amb trocets de pernil dolç, ous durs amb salsa de tomàquet, truita de patates i ceba.
Arròs bastami saltejat, arròs a la Juliana, arròs blanc…
Sopa de caldo amb fideus (o qualsevol pasta), sopa de sèmola, sopa de peix...
Patata i mongeta tendre, espinacs amb patata, crema de verdures, puré de verdures, puré de carbassó, cols de brusel.les al forn, crema de carbassa, puré de patates amb croston de pa…
Aquest menú ha estat dissenyat i supervisat pel Departament de Nutrició i Bromatología de Laboratoris Miralles. Responsable Tècnic: Pere Miralles i Curto.
Llicenciat en Farmàcia i en Ciència i Tecnología dels Aliments.Nº de col.legiat 7255